Saturday, December 25, 2010

Iiit's christmas time, baby !


Niisiis eile oligi kauaoodatud jõululaupäev, mille ma esmakordselt veetsin täiesti ihuüksi vanema korteris ilma internetita . Telekas oli ja sealt tuli häid filme ka , arvuti oli ka et lihtsalt filme vaadata niiet see õhtu oli kõige fimirohkem õhtu üldse :D. Ma vaatasin kokku u 6-7 vimi, pooltest ei mäleta ma midagi kuna ma olin nii unine et vaatasin neid poolunes. Ahjaa :D ihuüksi olin ma sellepärast et Eliann needis mu ära et mul tuleb suurem nohu kui temal ja tal oli juba niigi kohutav nohu, niiet kokkuvõttes oli mul superülisuur nohu -.-, seetõttu ei saanud ma oma tädi juurde minna kus toimuvad meie igaaastased jõulud . Seal oli palju väikseid lapsi ja beebisid ning mu tädi ütles et niikuinii läheb Karmen kohe nende juurde ja hakkab musitama ja siis saavad nemadki nohu :D Eriti tema enda pojal Kondradil ei tohiks nohu tulla kuna tal oli just adenoidi operatsioon, ning siis ei tohi kindlasti nohu tulla. Sellepärast veetsingi õhtu üksi. Kui ma vanemad ja vanaema tagasi tulid sain ka oma kingitused kätte, neid polnud küll palju aga vähemalt midagigi,me läheme homme rootsi ja sealt saan ka midagi. kuid asjad mis ma eile õhtul sain olid järgmised :

*Tudupapud (nagu eliann neid kutsub :D tegelt on nad ugg-id :D)

*4 filmi ( Remember me, 13(ma ei kujuta ette kes selle valis :D)ja viimane laul(ma kardan et mu tädi mees, talle meeldis see :D:D)ja valentiinipäev)

*jumestuskreemi ja põsepuna

*euro stardikomplekti

*Lõhnaõli (Love dance)

*suure paki komme (nomnomnom)

kõik. rohkem ma ei saanud praegu. Tallinnasse tagasi tulles läks meil ebatavaliselt kaua aega (3 h) kuna teed olid nii lumised ja tuul puhus 20 m sekundis ning me jäime veel mitu korda kinni. Kui olime ülemistes teatati lõpuks mulle ma et me läheme veel külla, minu surnud lapshoidja mehe juurde. Tal on kohutav muusika instinkt. Alati kui me jõuludel talle külla läheme siis ta paneb ühe sigade jõululaulu plaadi peale mis on lihtsalt kohutav, seal lauavad kaks siga , üks neist koguaeg nutab et mingi laul mida ta lauab on nii ilus ja teine lohutab. Kui oleme tema juurest ära läinud ja autos istume siis me alati Helmetiga räägime seda taga et kes suudab olla üldse nii geniaalne ja midagi nii kohutavat teha. Teda pole kunagi niimodi hea taga rääkida , sest ta on hea inimene tegelikult ja sellepärast Helmet alati ütleb et tema muusika aps tuleb talle lihtsalt andeks anda.Nüüd jõudsime koju ning hakkan varsti pakkima uue sõidu jaoks Rootsi nagu juba ennem mainitud.

Ilusaid jõule teile veel ja head tulevast uut aastat tibud :)


Karmen

2 comments:

  1. OMG !!!! Ma sain ka euro stardipaki !!!! ja kaks suurt geishat :D ja mul on see love dance ja me käisime remember me-d koos vaatamas, ja ma saan ka need toapapud :D:D
    me oleme nii sarnased...: )
    mas , ahja , too mulle ka midagi vägevat rootsist : ) midagi täiega lahedat, nagu mingi sõrmus vms :)

    ReplyDelete
  2. ja me käisime viimast laulu ka koos vaatamas :D
    vaatan jah mis teha saab :) millised tudupapud said sa ? mas

    ReplyDelete